tiistai 29. toukokuuta 2012

P1 | Helsinki - Tukholma


Sieltähän se matka ponnahtaa käyntiin... Silja Linen Las Vegasista tai jostakin sellaisesta. Vasemmalta; Jarmo, Perttu, Kaija, Kale, Jouko, Kirsi, Pekka ja Aira.


P1 | Helsinki - Tukholma

Edessä kolmas Route66 itäisten maiden Avohoitoryhmäni kanssa. Amerikan ja Suomen Route66 ajettu ja nyt vuorossa Ruotsin route. Elämän tarkoitusta toteuttamassa tällä retkellä Aira Taskinen, Kirsi Sarkkinen, Kaija Pesonen, Jarmo Ikonen, Kalervo Oinonen, Jouko Sarkkinen, Perttu Ikonen, Pekka Taskinen ja avohoitaja Peter Ruotsalo joka myös blogisti.

Avohoitoryhmä saapuu toimistolle hyvässä ajassa. Sivittu aika on 1500 ja 1456 alkaa kadulta kuulua tuttua harrikoiden pörinää ja GoldWingin puhinaa. Seuraa kuumeinen vyönsolkien etsintä ja tuntia myöhemmin olemme Eteläsatamassa ilman vyönsolkia, jotka ovat kadonneet toimistolta toistaiseksi tuntemattomalla tavalla. Täytyy viedä ne erikseen itäisille maille kun löytyvät.
Silja Serenadella ei selvästikkään ole tänään ruuhkavuoropäivä. Sopii meille hyvin ja sovimme hyvin sekaan. Saunaa lähtijöitä ei löydy mutta baariin menijöitä sitäkin enemmän. Ilta menee vauhdikkaasti ja baarissa ja karaokessa ja buffassa ja tanssilattialla… aamulla en ole täysin vakuuttunut ovatko ilmaiset viinit ja oluet päivällisbuffassa hyvästä… :)


Yllä hikkee pukkaa, hikkee pukkaa. Joukon lainaharrikka oli sitä mieltä, että sillä on oikeus huudattaa hälyttymiä mielin määrin. Kuvassa Jokke puhelimessa ja pyörän omistaja toisessa päässä lukemassa manuaalia ... ja vaikenihan tuo pyörä puolen tunnin jälkeen. Alla kaksi motoristiä ja kaksi kirkkoa. Jarmo ja Perttu Helsingin silhuetin maisemissa.









































Kaksi taiteilija. Yllä nuoralla tanssija Promenadella ja alla Siljan karaoken suurin tähti Estradilla.






















Auringonlasku Suomenlahdella.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti